Пропустити навігацію

На порталі електронних послуг Пенсійного фонду України можна здійснити ідентифікацію за допомогою банківської карти

Головне управління в черговий раз рекомендує громадянам утриматись від візитів до сервісних центрів Пенсійного фонду під час карантину. Отримувати послуги в органах Пенсійного фонду можна залишаючись вдома, тобто дистанційно – через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України.

Повний доступ до онлайн сервісів Пенсійного фонду є можливість отримати за посиланням https://portal.pfu.gov.ua/. Увійти до системи можливо за кваліфікованим електронним підписом, логіном і паролем, а, віднедавна, і за допомогою банківської карти (Gov ID).

Функція автентифікації засобами інтегрованої системи електронної ідентифікації (GovID) об’єднує в собі ідентифікацію за допомогою мобільного оператора (MobileID) або за допомогою банку (BankID).

Vhid za GOVID - На порталі електронних послуг Пенсійного фонду України можна здійснити ідентифікацію за допомогою банківської карти

Інструкція з виконання процедури реєстрації на порталі знаходиться на головній сторінці вебпорталу в розділі «Як зареєструватися».

 

2 2 - На порталі електронних послуг Пенсійного фонду України можна здійснити ідентифікацію за допомогою банківської карти

Вирішуйте ваші питання через онлайн сервіси Пенсійного фонду – це зручно, швидко і безпечно!

 

background Layer 1