Пропустити навігацію

Сервісні центри Пенсійного фонду: тимчасовий режим роботи, попередній запис, захисні засоби

zastavka 4 e1596191219435 - Сервісні центри Пенсійного фонду: тимчасовий режим роботи, попередній запис, захисні засобиЗважаючи на те, що за рішенням уряду адаптивний карантин в Україні продовжений до 1 вересня, графік роботи установ Пенсійного фонду залишається тимчасово зміненим.

Як і раніше, в області працюють 20 відділів обслуговування громадян, які охоплюють послугами мешканців 30-ти адміністративно-територіальних одиниць, а також громадська приймальня у центральному офісі Головного управління.

Звернутися до сервісних центрів Фонду можна особисто за попереднім записом у такому режимі:

 

ПОНЕДІЛОК – ЧЕТВЕР – з 10-00 до 19-00

П’ЯТНИЦЯ – з 10-00 до 17-45

 

 

Увага! Працівники та відвідувачі допускаються до приміщення сервісного центру тільки в респіраторі або захисній масці, у тому числі виготовленій самостійно.

Очікування повинно відбуватися ззовні приміщення з дотриманням принципів соціального дистанціювання (1,5 м).

Принагідно нагадуємо, що отримати послуги можна дистанційно через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua).

Не ризикуйте своїм здоров’ям та життям!

        

Довідково: за липень на Полтавщині зафіксовано 126 випадків захворювання на COVID-19. Всього з початку карантину –  440 випадків.

З 1 серпня всі регіони України будуть поділені на 4 зони. Область за кількістю виявлених нових хворих також можуть поділити на 4 зони. Якщо якийсь із районів стане «червоним», то будуть встановлені відповідні пости та обмежений проїзд до них.

background Layer 1