Пропустити навігацію

Хорольські пенсійники навчають підприємців-транспортників

У рамках соціального партнерства та у форматі «круглого столу» 19 листопада у Хоролі відбулася зустріч фахівців Фонду з підприємцями, які здійснюють діяльність у галузі транспортних перевезень. Зокрема, учасниками діалогу стали керівник підприємства “Хорольська спілка перевізників” В. Назарчук, директор ТОВ “ТРАНСАРТ” Р. Титенко.

“Незадекларована праця – перешкода для гідного соціального забезпечення громадян» – такою була тема спілкування. Начальник місцевого відділу обслуговування громадян Таміла Плужник, а також її колеги з причетних відділів для того, щоб якомога об’єктивніше представити негативні наслідки неоформлених трудових відносин, залучили до спілкування начальника Хорольської філії Полтавського обласного центру зайнятості Л.Тютюнник.

– Про пенсію, якщо ви хочете її одержувати, краще подумати заздалегідь. І без перевірки страхового стажу тут не обійтися. Тим більше, що зробити це нескладно. Саме зараз, під час карантину, коли більшість людей фізично обмежені у діях, – час скористатися безкоштовним мобільним додатком “Пенсійний фонд”, який стане в нагоді перш за все роботодавцям і найманим працівникам, – наголосила у ході спілкування Таміла Плужник та детально розповіла про цей та ряд інших сервісів вебпорталу Пенсійного фонду України.

 

Horol - Хорольські пенсійники навчають підприємців-транспортників

background Layer 1