Пропустити навігацію

Оксана Мисик взяла участь в засіданні комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати та соціальних виплат

Сьогодні, 2 лютого, заступник начальника Головного управління Оксана Мисик взяла участь в онлайн-засіданні обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Було розглянуто найбільш болюче питання – перспективи погашення усіх боргів та завершення ліквідаційних процедур на підприємствах-банкрутах, зокрема, ПрАТ «АвтоКраз», ВО «Знамя» та Миргородський КХП №1. Арбітражні керуючі цих підприємств висвітлили проблемні питання, які заважають прискоренню ліквідаційних процедур.

– У зв’язку з несплатою внесків підприємствами-банкрутами колишнім працівникам цих підприємств не буде зараховано страховий стаж, що вплине на розмір майбутньої пенсії, – наголосила Оксана Мисик.

На сам кінець засідання було обговорено хід виконання рішень про погашення боргів органами державної виконавчої служби на підприємствах області.

Inshe - Оксана Мисик взяла участь в засіданні комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати та соціальних виплат

background Layer 1