Пропустити навігацію

Питання детінізації праці розглянули на нараді у голови облдержадміністрації

Заступник начальника Головного управління Оксана Мисик 1 березня у рамках співдоповіді виступила на нараді у голови облдержадміністрації та представила роботу пенсійної галузі щодо детінізації ринку праці. Вона розповіла, що протягом минулого року та січня нинішнього року фахівці Фонду взяли участь у майже сотні перевірок страхувальників щодо дотримання законодавства про працю.

Основним джерелом і каталізатором процесу детінізації у виступі був названий Реєстр застрахованих осіб, який наповнюється і підтримується в актуальному стані працівниками Фонду.

– За даними Реєстру ми фіксуємо суб’єктів господарювання, які порушують трудове законодавство, і направляємо сигнальну інформацію до установ, які уповноважені застосовувати більш радикальний вплив на порушників, – наголосила Оксана Мисик.

Метою спілкування зі страхувальниками, за словами представниці Фонду, є донесення інформації про неприпустимість допуску громадян до роботи без оформлення трудових відносин.

– Задля популяризації інформації щодо соціальних прав громадян Головним управлінням протягом минулого року здійснено понад 21 тисячу різноманітних комунікацій, – зазначалося у виступі.

Inshe - Питання детінізації праці розглянули на нараді у голови облдержадміністрації

background Layer 1