Пропустити навігацію

Комунікації з громадськістю у Зінькові

Фахівці з обслуговування громадян, що працюють у Зінькові, 18 березня провели зустрічі з громадськістю у різних форматах.

Під час першої зустрічі в місцевому управлінні соцзахисту населення Юлія Чувельова провела заняття «Школи майбутнього пенсіонера» та розповіла про новації у призначенні пенсії за віком.

У ході заняття обговорювалися можливості електронних трудових книжок, йшлося про умови та порядок автоматичного призначення пенсії та призначення пенсії в “один дотик” через вебпортал електронних послуг.

Друга зустріч пройшла у zoom-форматі для безробітніх громадян Зіньківщини. Крім працівниці Пенсійного фонду, до спілкування приєдналися представників управління Держпраці та районного центру зайнятості.

Оскільки учасниками заходу були люди працездатного віку, то їм нагадали про переваги офіційного працевлаштування та роз’яснили, як тіньова зайнятість та зарплата “у конвертах” позбавляють багатьох соціальних гарантій.

Обидві комунікації мали на меті популяризацію найсучаснішого та найзручнішого способу одержання пенсійних послуг – через вебпортал Пенсійного фонду України(portal.pfu.gov.ua) .

foto - Комунікації з громадськістю у Зінькові

background Layer 1