Пропустити навігацію

Онлайн-навчання для безробітних Гадяччини і Глобенщини

 

Фахівець відділу обслуговування громадян № 1, який функціонує у м.Гадяч, Валентина Білоцерківець 28 квітня провела онлайн-семінар для тимчасово безробітних громадян, які перебувають на обліку в Гадяцькій районній філії обласного центру зайнятості. Темою обговорення стало призначення пенсій на пільгових умовах.

Також у режимі двостороннього зв’язку працівниця сервісного центру ознайомила незайнятих громадян з можливістю дистанційного контролю за сплатою страхових внесків, розповіла про електронну трудову книжку та сервіс автоматичного призначення пенсії за віком, які діють на вебпорталі Пенсійного фонду України .

 

Аналогічне заняття відбулося і на Глобинщині. Там зі слухачами районної філії центру зайнятості спілкувалася спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету №2 Ольга Ткаченко.

У числі іншого вона проінформувала про особливості наповнення реєстру застрахованих осіб та порядок отримання даних з реєстру шляхом реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України.

 

 

 

Globyne - Онлайн-навчання для безробітних Гадяччини і Глобенщини5 - Онлайн-навчання для безробітних Гадяччини і Глобенщини

background Layer 1