Пропустити навігацію

Комунікації у Кобеляках

         Учасником zoom-конференції з особами, які перебувають на обліку в Кобеляцькій районній філії Полтавського обласного центру зайнятості, 20 травня стала фахівець відділу забезпечення наповнення бюджету №2 Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області Зоя Марченко.

          Зважаючи на особливості аудиторії, темою для обговорення стали переваги легального працевлаштування, умови зарахування страхового внеску та можливості його контролю через вебпортал Пенсійного фонду України. У заході взяли участь 8 фізичних осіб.

 

          Начальник згаданого відділу Володимир Дрига 20 травня зустрівся з уповноваженою особою Шенгурівського округу апарату виконкому Кобеляцької міськради Людмилою Москаленко.

          Вони обговорили шляхи та форми інформування населення трьох населених пунктів через представників округу та соціальних працівників щодо змін з 01.09.2021 року про порядок виплати і доставки пенсій.

 

          Того ж дня Володимир Дрига у приміщенні сервісного центру провів заняття «школи майбутнього пенсіонера» на тему «Призначення пенсії за віком». У ході зустрічі порушувались такі питання: механізм автоматичного призначення пенсії, умови виходу на пенсію за віком, перелік необхідних документів, порядок та способи виплат тощо.

Prezentatsiya 1 5 - Комунікації у Кобеляках

background Layer 1