Пропустити навігацію

Чому навчали роботодавців і застрахованих осіб на відеосемінарі

           Чергова дистанційна зустріч з представниками роботодавців та із застрахованими особами, які виявили бажання приєднатися до розмови з працівниками Головного управління, відбулася у ZOOM-форматі 21 травня.

             Основна мета таких зустрічей – просвітницька, і присвячені відеосемінари електронним послугам, які органи Пенсійного фонду України надають громадянам. Крім того, організатори заходу, обираючи дату проведення, забезпечили участь Головного управління у Тижні Відкритого Уряду, який проходив в Україні з метою підвищення рівня відкритості діяльності органів влади, посилення взаємодії з громадянами.

             У рамках розмови щодо використання новітніх інформаційних технологій йшлося про переваги користувачів вебпорталу ПФУ для застрахованих осіб та роботодавців, про особливості формування електронної трудової книжки та про застосування електронних послуг як фактор мінімізації корупційних ризиків.

             Зважаючи на тематику, спікерами стали представники причетних структурних підрозділів Головного управління, зокрема, Оксана Великань, Жанна Бойко та Світлана Кущ. Учасників навчання цього разу було близько тридцяти.

Prezentatsiya 1 7 - Чому навчали роботодавців і застрахованих осіб на відеосемінарі

 

background Layer 1