Пропустити навігацію

Котельва і Ланна – інформаційні маршрути фахівців Фонду

Протягом нинішнього робочого тижня ефективно комунікували з громадськістю фахівці відділу обслуговування громадян №4 (сервісного центру Фонду), який розташований у Карлівці.

Начальник відділу Людмила Бобрицька 24 червня у будинку культури с.Ланна провела тематичну зустріч з трудовим колективом Ланнівської об’єднаної територіальної громади та працівниками місцевого відділу освіти – у цілому понад 30 осіб.

А фахівець цього ж відділу з віддаленим робочим місцем в смт.Котельва Олена Петренко залучила до спілкування вісім посадовців котелевського управління соціального захисту населення Полтавської райдержадміністрації.

Слухачів інформували про набуття чинності з 10 червня 2021 року Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі”. Йшлося також про умови та порядок автоматичного призначення пенсії, про процедуру отримання кваліфікованого електронного підпису та реєстрації на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду.

– Процедура подання відомостей до реєстру застрахованих осіб нескладна, – говорили фахівці Фонду. Необхідно здійснити такі кроки:

  • увійти до особистого кабінету на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (portal.pfu.gov.ua) за допомогою кваліфікованого електронного підпису КЕП;
  • заповнити анкету та прикріпити скановані копії паперової трудової книжки;
  • якщо копії подає роботодавець, то слід обов’язково додати скановану копію згоди працівника щодо обробки його персональних даних.

1 6 - Котельва і Ланна – інформаційні маршрути фахівців Фонду

background Layer 1