Пропустити навігацію

Тематичні інформаційні заходи присвятили конституційним правам громадян

Напередодні 25-ї річниці Конституції України, яка відзначалася 28 червня,  фахівці Головного управління провели ряд тематичних інформаційних заходів на місцевому рівні – зокрема, покладання квітів до пам’ятників і пам’ятних знаків видатним діячам українського державотворення, засідання «круглого столу», «школи пенсіонера», зустрічей з трудовими колективами та з безробітними тощо.

Пріоритетними темами, які були висвітлені, стали напрямки реформування та модернізації пенсійної галузі, що мають гарантувати реалізацію конституційних прав громадян. У їх числі – «офіційне оформлення трудових відносин – соціальний захист у майбутньому», «перерахунки пенсій у 2021 році», «електронні сервіси Фонду як фактор формування соціальної захищеності та правової культури громадян».

Заступник начальника відділу обслуговування громадян №10 Світлана Коваленко обговорила актуальні питання з трудовим колективом Територіального центру соціального обслуговування Миргородської міської ради.

Начальник відділу обслуговування громадян № 11 Тетяна Манько влаштувала робочу зустріч в новосанжарській нотаріальній конторі.

Головний спеціаліст відділу обслуговування громадян №15 Алла Гальченко зустрілася з працівниками Новоселівської сільради.

Працівників Фонду завжди чекають і зацікавлено слухають…. Інформували, пояснювали, давали відповіді, розповсюджували друковану продукцію, демонстрували ролики і навіть дискутували.

 

Foto - Тематичні інформаційні заходи присвятили конституційним правам громадян

background Layer 1