Пропустити навігацію

Зустріч з активом ветеранських організацій області

Керівництво Головного управління 27 липня взяло участь у зустрічі з представниками обласних громадських об’єднань ветеранів. Захід відбувся у приміщенні Полтавської облдержадміністрації.

У ході діалогу начальник Головного управління Володимир Тараторін повідомив, що на виконання урядової постанови від 14 липня поточного року завершується масовий перерахунок пенсій колишнім військовослужбовцям та представникам силових структур.

– На Полтавщині з 1 липня підвищені пенсійні виплати 17967 осіб з числа отримувачів пенсій відповідно до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб», що становить 83% від загального контингенту, – зазначив Володимир Тараторін. За словами першого заступника начальника Головного управління Володимира Носенка, пенсійні виплати військовослужбовців зростуть, в середньому, на 1580 грн. Він також повідомив:

– Наразі здійснюється перевірка результатів масового перерахунку, аналіз та опрацювання 982 кандидатів на його проведення в індивідуальному порядку.

 

Prezentatsiya 1 4 - Зустріч з активом ветеранських організацій області

background Layer 1