Пропустити навігацію

Результати внутрішнього аудиту розглянули на zoom-нараді в Головному управлінні

Керівництвом Головного управління сьогодні, 4 серпня, проведено нараду з профільними підрозділами Головного управління з метою розгляду аудиторського звіту про результати внутрішнього аудиту щодо оцінки стану організації прийому та обслуговування громадян, які звертаються до органів Пенсійного фонду України.

Доповідачем на нараді була заступник начальника управління обслуговування громадян Тетяна Снітко, яка  зупинилась на основних недоліках в роботі, які зафіксовано аудиторами в звіті.

Начальник Головного управління Володимир Тараторін звернув увагу учасників наради на недопущення порушень в роботі у подальшому та необхідність забезпечення стабільного функціонування телефонів «гарячих» ліній.

– За результатами аудиту розроблені заходи, які посильні для реалізації, а тому продовжуємо працювати над покращенням якості обслуговування громадян, – зауважив перший заступник начальника Головного управління Володимир Носенко.

Також в ході наради розглянули проблеми, з якими стикаються фахівці сервісних центрів на місцях, та можливі шляхи їх усунення.

 

Narada - Результати внутрішнього аудиту розглянули на zoom-нараді в Головному управлінні

background Layer 1