Пропустити навігацію

Обговорили перспективи повернення заборгованості примусовими методами

Робоча зустріч представників двох служб – державної виконавчої та Пенсійного фонду – відбулася 9 листопада за ініціативи заступниці начальника Головного управління Оксани Мисик. Основною темою обговорення стали проблеми примусового стягнення заборгованості на користь Фонду.

За словами Оксани Мисик, упродовж 9 місяців минулого року у рамках стягнення боргів з недобросовісних платників вдалося повернути вдвічі більше коштів, ніж у нинішньому. Тож вона запропонувала невідкладно підвищити ефективність спільних заходів, у числі яких – інвентаризація виконавчих проваджень про стягнення заборгованості, візити до боржників та опис майна, наради та письмові звернення тощо.

 

Довідково: на виконанні в органах ДВС Полтавської області станом на 01.10.2021р. перебувало 1670 виконавчих документів про стягнення заборгованості на користь Пенсійного фонду на загальну суму 33,5 млн грн. Протягом 9 місяців п.р. за результатами проведеної роботи на рахунки Фонду надійшло понад 769,5 тис.грн, що вдвічі менше, ніж за аналогічний минулорічний період.

1 1 - Обговорили перспективи повернення заборгованості примусовими методами

background Layer 1