Пропустити навігацію

Онлайн-семінар для роботодавців і застрахованих осіб: «Ми й надалі чекаємо електронних новацій»

Для онлайн-навчання, яке працівники Головного управління провели 25 листопада, були підготовлені такі теми: «Послуги Пенсійного фонду, які можна одержати дистанційно», «Анкета застрахованої особи – як внести зміни чи уточнення до Реєстру застрахованих осіб?», «Ще раз про страховий стаж та добровільну участь».

Учасниками спілкування традиційно стали близько двох десятків роботодавців та застрахованих осіб. Спікери нагадали їм, що доступ до онлайнсервісів вебпорталу Фонду (https://portal.pfu.gov.ua) має будь-хто, у кого є кваліфікований електронний підпис. У числі існуючих нині дистанційних послуг були названі автоматичне оформлнння пенсіі, отримання довідок з QR-кодом, перевірка страхового стажу та електронна трудова книжка, перегляд е-лікарняного, прогнозний розрахунок майбутньої пенсії тощо.

– Ми і надалі чекаємо електронних новацій, адже розробники та адміністратори порталу не зупиняються на місці, постійно модернізують цю електронну платформу, – наголошували працівники Головного управління.

zoom 25 11 - Онлайн-семінар для роботодавців і застрахованих осіб: «Ми й надалі чекаємо електронних новацій»

background Layer 1