Пропустити навігацію

На колегії Головного управління розглянули результати контрольних заходів та ознайомилися з пріоритетами на майбутнє

На останньому у 2021-му році засіданні колегії при начальнику Головного управління, яке відбулося 29 грудня в онлайн-форматі, розглянули три заплановані питання. Зокрема, йшлося про результати проведених органами праці та соцзахисту населення перевірок щодо додержання вимог законодавства під час призначення, перерахунку та виплати пенсій, про стан виявлення і запобігання порушень щодо використання пенсійних коштів і забезпечення контролю за додержанням суб’єктами господарювання вимог законодавства, а також про схвалення плану роботи Головного управління Пенсійного фонду в Полтавській області на 2022 рік.

Зазначені питання в своїх доповідях висвітлили керівники профільних підрозділів – Ірина Товстоножко, Оксана Пасічник та Оксана Ярмош.

Начальник Головного управління Володимир Тараторін наголосив, що у рамках опрацювання звернень за принципом екстериторіальності слід вдосконалювати методи контролю і працювати над створенням надійної репутації.

Наприкінці засідання прозвучали пріоритети, над якими працюватимуть працівники Фонду у наступному році. У їх числі наступні: забезпечення стійкості фінансового стану Пенсійного фонду; цифровізація діяльності Головного управління; удосконалення роботи щодо надання послуг населенню; реалізація державної антикорупційної політики.

1 e1640780553379 - На колегії Головного управління розглянули результати контрольних заходів та ознайомилися з пріоритетами на майбутнє

background Layer 1