Пропустити навігацію

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення (послуги зі стаціонарного телефонного зв’язку за кодом ДК 021:2015: 64210000-1- «Послуги телефонного зв’язку та передачі даних»)

Замовник: Головне управління Пенсійного фонду України в Полтавській області, ЄДРПОУ 13967927.

Вид процедури закупівлі: переговорна процедура скорочена.

Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-01-13-005220-a.

Предмет закупівлі: Послуги зі стаціонарного телефонного зв’язку за кодом ДК 021:2015: 64210000-1- «Послуги телефонного зв’язку та передачі даних».

КЕКВ: 2240 – Оплата послуг (крім комунальних).

Очікувана вартість предмета закупівлі: 504 000,00 грн.  (п’ятсот чотири тисячі грн. 00 коп.) з ПДВ.

 Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Розрахунок здійснено на підставі проведеного аналізу використання послуг телефонного зв’язку в межах  затверджених кошторисних призначень на 2022 рік.

 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Законом України «Про електронні телекомунікації» №1089- IХ від 16.12.2020р.     (далі – Закон) визначено, що цей Закон встановлює правові та організаційні основи державної політики у сферах електронних комунікацій та радіочастотного спектра, а також права, обов’язки та відповідальність фізичних і юридичних осіб, які беруть участь у відповідній діяльності або користуються електронними комунікаційними послугами.

Постановою Кабінету Міністрів України “Про затвердження Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг” (від 11.04.2012 р. N 295) обумовлено порядок надання та отримання телекомунікаційних послуг.

Оператор АТ «Укртелеком» відповідно до вимог чинного законодавства внесений до Реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації України за № 81, що надає йому право серед інших послуг надавати послуги телефонії на території м. Полтави та Полтавської області.

Оператор АТ «Укртелеком» є домiнуючим оператором телекомунiкацiй в Україні, та єдиним оператором, який забезпечує надання повного спектру телекомунiкацiйних послуг та може забезпечити надiйним зв’язком структурні пiдроздiли Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області, що розташовані в районах області.

Надання телекомунiкацiйних послуг здiйснюється в цiлодобовому режимi i не передбачає можливостi припинення та змiни оператора телекомунiкацiй для отримання вищезазначених послуг. Лiнiйно – кабельнi споруди, телекомунікацiйне обладнання та з’єднувальнi лінії знаходяться на балансi АТ «Укртелеком». Оператор АТ «Укртелеком», маючи власну територіально розгалужену телекомунікаційну мережу та сервiсно – технiчну інфраструктуру, забезпечує спектром телекомунікаційних послуг з можливістю реагування та виїзду сервісних інженерів для лiквiдацiї лінійно – кабельних та апаратних пошкоджень.

Змiна iснуючого оператора АТ «Укртелеком» на iншого можливого оператора телекомунікації призведе до:

– невиправданих фінансових затрат на побудову нових каналів зв’язку;

– тимчасової вiдсутності зв’язку зi структурним пiдроздiлами, органами державної влади, що зашкодить роботi вiддiлiв в Полтавській області;

– виникнення проблем технічного характеру, пов’язаних з експлуатацiєю та обслуговуванням.

 

background Layer 1