Пропустити навігацію

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення (послуги зі стаціонарного телефонного зв’язку за кодом ДК 021:2015: 64210000-1- «Послуги телефонного зв’язку та передачі даних»)

Замовник: Головне управління Пенсійного фонду України в Полтавській області, ЄДРПОУ 13967927.

Вид процедури закупівлі: переговорна процедура скорочена.

Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-01-13-005625-a.

Предмет закупівлі: Послуги зі стаціонарного телефонного зв’язку за кодом ДК 021:2015: 64210000-1- «Послуги телефонного зв’язку та передачі даних».

КЕКВ: 2240 – Оплата послуг (крім комунальних).

Очікувана вартість предмета закупівлі: 2 500,00 грн.  (дві тисячі п’ятсот грн. 00 коп.) з ПДВ.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Розрахунок здійснено на підставі проведеного аналізу використання послуг телефонного зв’язку в межах затверджених кошторисних призначень на 2022 рік.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Законом України «Про електронні телекомунікації» №1089- IХ від 16.12.2020р.     (далі – Закон) визначено, що цей Закон встановлює правові та організаційні основи державної політики у сферах електронних комунікацій та радіочастотного спектра, а також права, обов’язки та відповідальність фізичних і юридичних осіб, які беруть участь у відповідній діяльності або користуються електронними комунікаційними послугами.

Постановою Кабінету Міністрів України “Про затвердження Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг” (від 11.04.2012р. N 295) обумовлено порядок надання та отримання телекомунікаційних послуг.

Оператор АТ «Українська залізниця» відповідно до вимог чинного законодавства внесений до Реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації України за № 351, що надає йому право серед інших послуг надавати послуги телефонії на території м. Полтави та Полтавської області.

На сьогоднішній день ВП «Полтавська дистанція сигналізації та зв’язку» регіональна філія «Південна залізниця» акціонерного товариства «Українська залізниця», надає Головному управлінню Пенсійного фонду України в Полтавській області (за адресою: м. Полтава, вул. А. Кукоби, 39) телекомунікаційні послуги місцевого та міжміського телефонного зв’язку.

Надання телекомунiкацiйних послуг здiйснюється в цiлодобовому режимi i не передбачає можливостi припинення та змiни оператора телекомунiкацiй для отримання вищезазначених послуг. Лiнiйно – кабельнi споруди, телекомунікацiйне обладнання та з’єднувальнi лiнii знаходяться на балансi ВП «Полтавська дистанція сигналізації та зв’язку» регіональна філія «Південна залізниця» акціонерного товариства «Українська залізниця».

Оператор ВП «Полтавська дистанція сигналізації та зв’язку» регіональна філія «Південна залізниця» акціонерного товариства «Українська залізниця», маючи власну територіально розгалужену телекомунікаційну мережу та сервiсно – технiчну інфраструктуру, забезпечує спектром телекомунікаційних послуг з можливістю реагування та виїзду сервісних інженерів для лiквiдацiї лінійно – кабельних та апаратних пошкоджень. Припинення надання зазначених послуг (навіть короткочасне) недопустиме та може призвести до негативних соціальних процесів та небажаних наслідків.

Змiна iснуючого оператора ВП «Полтавська дистанція сигналізації та зв’язку» регіональна філія «Південна залізниця» акціонерного товариства «Українська залізниця» на iншого можливого оператора телекомунікації призведе до:

– невиправданих фінансових затрат на побудову нових каналів зв’язку;

– тимчасової вiдсутності зв’язку зi структурним пiдроздiлами, органами державної влади, що зашкодить роботi Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області;

– виникнення проблем технічного характеру, пов’язаних з експлуатацiєю та обслуговуванням.

 

background Layer 1