Пропустити навігацію

Вболіваємо за офіційне оформлення трудових відносин

P1180108 1024x683 - Вболіваємо за офіційне оформлення трудових відносин

Заступник начальника Головного управління О.І. Мисик 17 вересня взяла участь у нараді, присвяченій виконанню в області доручення Прем’єр-міністра України В. Гройсмана щодо детінізації ринку праці. Трьохстороння зустріч відбулася в Управлінні Держпраці у Полтавській області і мала на меті спланувати форми і методи спільної роботи на найближчі тижні.
У рамках обговорення йшлося про те, яких результатів вдалося досягти причетним службам з початку нинішнього року. Так, на підставі моніторингу Реєстру застрахованих осіб органи Пенсійного фонду надали представникам Держпраці інформацію про понад 4220 страхувальників і близько 50 тис. застрахованих осіб, на підставі чого проведено майже 400 перевірок і виявлено відповідно 373 і 6,8 тис. порушень.
Аби підвищити ефективність заходів по легалізації зайнятості, на нараді вирішили провести в районах і містах області семінари для роботодавців і фізичних осіб-підприємців, де фахівці Держпраці і Пенсійного фонду представлять реальну ситуацію щодо дотримання законодавства і про результати порушення фінансової дисципліни.
Крім того, вирішено здійснити спільну інформаційну кампанію, використовуючи відео- та друковані матеріали, та провести комплексні заходи у місцях безпосередньої торгівлі і скупчення фізичних осіб-підприємців.

background Layer 1