Пропустити навігацію

Про суть та механізми реалізації пенсійної реформи дізналися представники трьох районів Полтавщини

123132 1024x683 - Про суть та механізми реалізації пенсійної реформи дізналися представники трьох районів Полтавщини

Заступник начальника управління пенсійного забезпечення Володимир Проходовський 18 вересня розповів про основні положення пенсійного реформування учасникам кущового семінару, який відбувся в м. Кобеляки за ініціативи регіонального Центру надання правової допомоги.
Участь у заході традиційно взяли сільські голови, депутати місцевих рад, посадові особи органів місцевого самоврядування, держслужбовці Кобеляцького, Новосанжарського і Козельщинського районів – загалом близько 50-ти осіб.
У програмі семінару йшлося про державні гарантії прав громадян та механізми їх захисту, про можливості безоплатної правової допомоги, про механізм реформування окремих галузей, про антикорупційні заходи тощо.
Представник Фонду висвітлив питання «Пенсійна реформа: суть та механізми реалізації» та відповів на запитання присутніх.
– Пріоритетом нашої роботи залишається якість та доступність для громадян послуг, що надаються органами Фонду. Це стосується створення віддалених робочих місць у об’єднаних територіальних громадах, центрах надання адмінпослуг, прозорих офісах. З початку року їх кількість зросла з 34 до 45, – відзначив Володимир Проходовський.
За результатами семінару було проведене анкетування учасників, яке продемонструвало позитивну оцінку представленої інформації.

background Layer 1