Пропустити навігацію

Фахівці з обслуговування громадян об’єднаних управлінь Пенсійного фонду підвищують кваліфікацію на тематичному семінарі

225 0 - Фахівці з обслуговування громадян об’єднаних управлінь Пенсійного фонду підвищують кваліфікацію на тематичному семінаріУ Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій триває тематичний короткостроковий семінар з актуальних питань обслуговування громадян в органах Пенсійного фонду області.

197 0 - Фахівці з обслуговування громадян об’єднаних управлінь Пенсійного фонду підвищують кваліфікацію на тематичному семінаріУ рамках програми семінару відбуваються різноманітні заняття. Так, за способом викладання – це лекції, практичні заняття, тренінги. За специфікою – профільні, що поглиблюють фахові знання, а також технічного і технологічного спрямування, антикорупційної тематики, психології відносин. Перед слухачами курсів виступають як працівники Головного управління, так і викладачі місцевих вишів, управління Нацдержслужби тощо. В один з днів фахівці з обслуговування громадян побували на екскурсії в Диканщині.

У п’ятницю, 28 вересня, за результатами навчання відбудеться тестування державних службовців і вручення сертифікатів про підвищення кваліфікації.215 - Фахівці з обслуговування громадян об’єднаних управлінь Пенсійного фонду підвищують кваліфікацію на тематичному семінарі

background Layer 1