Пропустити навігацію

У радіоефірі відбулося навчання фахівців, зайнятих обробкою електронних пенсійних справ

Для того, щоб з’ясувати окремі питання створення пенсійної справи в централізованій підсистемі призначення і виплати пенсій, 8 жовтня у Головному управлінні відбулася обласна селекторна нарада, учасниками якої стали фахівці, безпосередньо причетні до створення електронних документів, а також ті, що забезпечують технічну підтримку цього складного технологічного процесу.

foto 1024x683 - У радіоефірі відбулося навчання фахівців, зайнятих обробкою електронних пенсійних справ
Централізована система призначення і виплати пенсій, в якій працюють пенсійники Полтавщини з початку нинішнього року, діє за єдиними для всієї країни стандартами якості обслуговування громадян. На сьогодні створена загальнодержавна, актуальна і захищена централізована база даних по всіх пенсіонерах, що унеможливлює випадкові чи навмисні виправлення або втрати пенсійних даних на місцевому рівні. Модернізована система також зробила можливим створення такого зручного інструменту обслуговування громадян, як електронна пенсійна справа, яка доступна в будь-якому управлінні Фонду. На даний час в області уже призначено 10 253 пенсійні справи в електронному форматі.
У зв’язку з тим, що у процесі роботи з новітніми інформаційними технологіями виникає чимало проблем, що потребують поступового розв’язання, працівникам підвідомчих управлінь цього разу висвітлили лише один окремий блок – створення пенсійної справи – і надали відповіді на численні запитання.

background Layer 1