Пропустити навігацію

Веб-портал Пенсійного фонду України – сервіс без черг та зайвих витрат

IMG 20181009 152103 - Веб-портал Пенсійного фонду України - сервіс без черг та зайвих витрат

У рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо можливостей, які надає громадянам веб-портал Пенсійного фонду України, начальник управління інформаційних систем та електронних реєстрів Сергій Гаврилко 9 жовтня представив презентацію учасникам постійнодіючого семінару.
Зважаючи на те, що замовником лекції стало регіональне управління юстиції, цільовою аудиторією даного заходу стали працівники юридичних служб органів влади і місцевого самоврядування, комунальних установ та організацій – загалом близько тридцяти осіб.
– На сьогоднішній день, – наголосив Сергій Гаврилко, – Пенсійний фонд України надає можливість здійснювати постійний контроль за даними, що можуть впливати на пенсійні права громадян. За допомогою веб-порталу можна зручно і оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного фонду та дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення.

6 1024x585 - Веб-портал Пенсійного фонду України - сервіс без черг та зайвих витрат

Представник Головного управління розповів присутнім про нескладну процедуру реєстрації на порталі, яку необхідно здійснити в управлінні Пенсійного фонду України за місцем проживання і наголосив, що ця сучасна онлайн-платформа постійно удосконалюється, розширюються її технічні можливості. Він також повідомив, що цьогоріч запроваджено нові онлайн-сервіси – підключення до послуги смс-інформування пенсіонерів й застрахованих осіб, а також отримання онлайн довідок через особистий кабінет веб-порталу.
Наприкінці виступу С.М. Гаврилко запропонував слухачам друковану продукцію з питань популяризації електронних сервісів Фонду і закликав долучитися до понад 35-ти тисяч мешканців Полтавщини, які успішно користуються веб-порталом Пенсійного фонду України.

background Layer 1