Пропустити навігацію

Сподіваємося, що газета «Пенсійний кур’єр» стане цікавою для вас

index - Сподіваємося, що газета «Пенсійний кур’єр» стане цікавою для вас

У 2002-2003 роках побачили світ офіційні видання Пенсійного фонду України – газета «Пенсійний кур’єр» і журнал «Вісник Пенсійного фонду України». Вони довгий час залишалися під опікою фахівців Фонду, виходили за їх сприяння і безпосередньої участі. Після того, як набув чинності Закон України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації», працівники Пенсійного фонду усіляко намагаються забезпечити функціонування цих видань, не втратити їх назви, цільового призначення і тематичну спрямованість.
Газета «Пенсійний кур’єр», яка виходить щотижня двома мовами – українською і російською, – буде цікавою для всієї родини. Читацьке коло цього тижневика на Полтавщині становить нині близько 1,5 тис. осіб.
Люди старшого покоління звикли до того, що будь-яка опублікована інформація є правдивою та достовірною. Але нині з’явилося чимало видань, які користуються так званими фейковими, тобто неперевіреними, неправдивими фактами. Фейків є багато не лише в інтернеті, а й у традиційних ЗМІ. Незважаючи на процес роздержавлення, газета «Пенсійний кур’єр», як і раніше, розміщує коментарі з приводу законодавчих нововведень, фахові роз’яснення актуальних пенсійних питань. На запитання читачів відповідають фахівці Пенсійного фонду України, Міністерства соціальної політики України.
Тижневик друкує практичні поради з вирішення соціальних і побутових проблем (оформлення субсидії, оплата послуг ЖКГ, медичне обслуговування, захист прав споживачів тощо).
Видавці потурбувалися, щоб кожен номер містив цікаву та корисну інформацію, підібрану саме для цільової аудиторії видання: історичні факти, життєві історії, розповіді про видатних особистостей, кулінарні рецепти, поради для садівників та городників, рекомендації лікарів і дієтологів тощо.
Одним із переконливих аргументів того, щоб долучитися до численного товариства шанувальників корисної і цікавої преси, є демократична ціна передплати.

Передплатний індекс:
українською мовою – 06840;
російською мовою – 06842.

Вартість передплати на 2019 рік:
1 міс. – 24,85 грн + (2,90 грн. послуги пошти);
3 міс – 74,55 грн. + (6,70 грн. послуги пошти);
6 міс. – 149,10 грн. + (8,15 грн. послуги пошти);
12 міс. – 298,20 грн. + (12,50 грн. послуги пошти).

background Layer 1