Пропустити навігацію

Фахові знання підвищили працівники кадрової служби Головного управління

В органах Пенсійного фонду області, як і в усіх інших установах, де працівники залучені до державної служби, днями розпочалася щорічна оцінка виконання посадовцями покладених на них обов’язків і завдань. У рамках цього складного багатоступеневого процесу, який потребує знань сучасного законодавства, особливостей методології і єдиних вимог, представники кадрової служби Головного управління 11 жовтня взяли участь у фаховому семінарі.

IMG72a8 1024x768 - Фахові знання підвищили працівники кадрової служби Головного управління
Проводився зазначений захід за ініціативи Міжрегіонального управління Нацдержслужби, а основною темою обговорення став розгляд законодавчих новацій, які стосуються державної служби, і порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців. Зокрема, була представлена покрокова методика заповнення документів для оцінки, йшлося про вимоги до аналізу діяльності держслужбовців, розглядалися окремі практичні та ситуаційні завдання.
У ході навчання особливо наголошувалося на залежності результатів оцінювання і подальшого просування державних службовців по службі та матеріального заохочення.

background Layer 1