Пропустити навігацію

Команда Пенсійного фонду втретє одержала перемогу на спартакіаді державних службовців

Сьогодні, 29 жовтня, на нараді у голови облдержадміністрації Володимир Тараторін одержав кубок за перемогу команди Головного управління у ІІ етапі Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Полтавської області. Це вже третя перемога пенсійників, що долучилися до регіональних спортивних змагань у 2010 році.

IMG 27251V 1024x576 - Команда Пенсійного фонду втретє одержала перемогу на спартакіаді державних службовців
У цілому в спартакіаді брали участь 26 команд, які змагалися у таких видах спорту, як міні-футбол, волейбол, шахи та шашки і настільний теніс. Збірна Пенсійного фонду складалася теж з 26-ти учасників, серед яких як представники керівного складу, так і звичайні службовці. Зокрема, команди з міні-футболу та волейболу очолюють заступники начальників територіальних управлінь Фонду Юрій Самойлик та Сергій Гребінник.

P1180356 1024x683 - Команда Пенсійного фонду втретє одержала перемогу на спартакіаді державних службовців
Виборовши призові місця майже у всіх видах змагань, команда Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області з великим відривом перемогла суперників, відтак найкращі фахівці-спортсмени Фонду взяли участь у фінальному етапі спартакіади, який відбувся в Ужгороді наприкінці вересня.

background Layer 1