Пропустити навігацію

Полтавці дізналися про нові онлайн-сервіси Пенсійного фонду

20181025 155037 1024x498 - Полтавці дізналися про нові онлайн-сервіси Пенсійного фонду

Про те, як без черг та зайвих витрат, зручно та оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного фонду та дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення, йшлося у програмі «Тема дня» на телестудії «Лтава». Спікером програми став перший заступник начальника Головного управління Володимир Носенко.
Під час майже півгодинного ефіру телеглядачі дізналися, коли і з якою метою був створений Веб-портал Пенсійного фонду України, для яких категорій громадян стане цікавим і корисним цей електронний сервіс, які послуги можна одержати дистанційно і як швидко скористатися цими послугами за допомогою електронного цифрового підпису.
В.М. Носенко звернув увагу на те, що технічні можливості веб-порталу електронних послуг постійно розширюються, і закликав полтавців долучатися до нових онлайн-сервісів – зокрема, смс-інформування та отримання онлайн-довідок з QR-кодом.
Окремо йшлося про те, що віднедавна на порталі функціонує ще й кабінет страхувальника, в якому доступна інформація про забезпечення соціальних прав працівників, про правильність подання звітності тощо.
Наприкінці програми Володимир Носенко зауважив:
– Працівники Фонду постійно популяризують послуги Веб-порталу, і на даний час уже понад 35 тисяч мешканців нашої області успішно користуються цим сучасним електронним сервісом.

background Layer 1