Пропустити навігацію

Органи Фонду зацікавлені у підтримці відповідальної бізнес-орієнтованої молоді

Начальник відділу забезпечення наповнення бюджету Вікторія Мирна 29 жовтня взяла участь у засіданні конкурсного комітету з відбору бізнес-проектів, які претендують на отримання фінансової підтримки.
Засідання відбулося в Департаменті економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій ОДА і мало на меті розглянути 5 проектів, для реалізації яких підприємці отримали кредитні кошти та придбали обладнання. Сфера діяльності молодих учасників конкурсу, які обрали шлях малого та середнього підприємництва, – це вирощування сільськогосподарських культур, надання інформаційних послуг, реалізація лікарських засобів, оптової торгівлі металообладнанням, виробництва піци та кондитерських виробів.

narada oda 1024x683 - Органи Фонду зацікавлені у підтримці відповідальної  бізнес-орієнтованої молоді
Представник Пенсійного фонду виступила на комісії в якості експерта та надала інформацію щодо створення робочих місць суб`єктами господарювання, які претендують на фінансову підтримку відповідно до комплексної програми розвитку малого та середнього бізнесу. Вона зауважила, що органи Фонду надзвичайно зацікавлені у підтримці свідомої бізнес-орієнтованої молоді, яка має бажання працювати на свої сім`ї та розвивати економіку власного регіону.

44980874 1024x678 - Органи Фонду зацікавлені у підтримці відповідальної  бізнес-орієнтованої молоді
На жаль, на сьогодні, – наголосила Вікторія Мирна, – найбільш несвідомими у соціально-правовому аспекті виявилися фізичні особи-підприємці. Вони свідомо чи несвідомо усіляко ухиляються від сплати обов’язкових платежів, ігноруючи той факт, що першочерговою умовою одержання пенсійної виплати є набуття необхідного страхового стажу. Так, частка підприємців у загальній сумі заборгованості до бюджету Фонду становить понад 70%.
За результатами обговорення всі проекти було підтримано, отже їх ініціатори отримають фінансову підтримку на загальну суму 114,4 тис. грн., що дозволить забезпечити створення 8 нових робочих місць.

background Layer 1