Пропустити навігацію

Інформація про результати здійснення контрольних заходів стане доступною для працівників Фонду

Про виконання розпорядження Кабінету Міністрів України щодо легалізації ринку праці йшлося під час робочої зустрічі керівництва регіональних управлінь Пенсійного фонду, Державної служби з питань праці та Державної фіскальної служби. Нарада відбулася 31 жовтня в Головному управлінні і мала на меті коригування подальших кроків щодо обміну інформацією.

P1180348 1024x683 - Інформація про результати здійснення контрольних заходів стане доступною для працівників Фонду
Готуючись до чергової селекторної наради, які щотижня проводить керівництво Пенсійного фонду України, учасники зустрічі обговорили попередні результати проведення на Полтавщині з 5 жовтня п.р. комплексних контрольних заходів, спрямованих на детінізацію зайнятості та доходів населення.
Начальник Головного управління Володимир Тараторін наголосив, що стабільність пенсійних виплат в області визначальною мірою залежить від тих зусиль, які нині докладають фахівці причетних служб, адже основні джерела наповнення бюджету Пенсійного фонду – це і сплата роботодавцями єдиного соціального внеску, і залучення до когорти платників все більшої кількості свідомих працівників.

background Layer 1