Пропустити навігацію

На Полтавщині триває популяризація дистанційних послуг Пенсійного фонду

P1180382 c 1024x683 - На Полтавщині триває популяризація дистанційних послуг Пенсійного фонду

Фахівці управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління 13 листопада представили колегам по соціальній сфері можливості веб-порталу Пенсійного фонду України. У Полтавському міському центрі зайнятості населення відбулася лекція-презентація на тему «Дистанційні послуги Пенсійного фонду України».
Слухачам повідомили, що веб-портал був створений у 2011 році з метою поліпшення якості обслуговування громадян і надання можливості дистанційно користуватися широким переліком послуг всім без винятку категоріям людей, які обслуговує Фонд.

P1180393 c 1024x683 - На Полтавщині триває популяризація дистанційних послуг Пенсійного фонду
У ході бесіди йшлося про нескладну процедуру реєстрації на порталі, про розширення його технічних можливостей. Працівники центру зайнятості дізналися, що цьогоріч запроваджено нові онлайн-сервіси – підключення до послуги смс-інформування пенсіонерів й застрахованих осіб, а також отримання онлайн довідок через особистий кабінет веб-порталу.
Багатьох учасників зустрічі цікавило питання щодо можливості дистанційного оформлення довідки про трудовий та страховий стаж для виплати за лікарняним листком.

background Layer 1