Пропустити навігацію

Пільговий стаж підтверджено комісією

Засідання комісії з питань підтвердження стажу роботи на посадах, що дають право на призначення пенсії на пільгових умовах або за вислугу років, відбулося в Головному управлінні 20 листопада. Завданням цього колегіального органу є встановлення пільгових періодів роботи заявників, що працювали в шкідливих та важких умовах за Списком № 1 та № 2 шкідливих виробництв; в сільськогосподарському виробництві трактористами – машиністами, доярками; в установах закладів освіти, охорони здоров’я (вчителі, медпрацівники).

P1180472 1024x683 - Пільговий стаж підтверджено комісією
До складу зазначеної комісії входять фахівці регіональних управлінь Пенсійного фонду та Держпраці, обласних організацій роботодавців і профспілок.
Завдяки діяльності комісії люди, що працювали в шкідливих та важких умовах праці, але внаслідок ліквідації підприємств не мали можливості підтвердити свій пільговий стаж, можуть одержати право дострокового виходу на заслужений відпочинок.
У присутності претендентів на підтвердження пільгового стажу роботи цього разу було розглянуто 19 заяв. За результатами опрацювання документів прийнято рішення про встановлення пільгового стажу роботи 16-ти особам.

background Layer 1