Пропустити навігацію

Працівники пенсійної галузі популяризують електронні сервіси Фонду

В органах Пенсійного фонду області розпочалася інформаційна кампанія, спрямована на популяризацію сервісів веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України. Працівники пенсійних установ планують доносити інформацію на зустрічах з трудовими колективами, громадськими організаціями, безробітними, молоддю тощо; висвітлювати дане питання у засобах масової інформації, на брифінгах та прес-конференціях; розповсюджувати через інформаційні сторінки веб-порталу та соціальні мережі; використовувати відеоролики про сервіси Фонду у місцях обслуговування громадян.

P1180500 1024x683 - Працівники пенсійної галузі популяризують електронні сервіси Фонду
26 листопада заступник начальника управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Валерія Куценко та головний спеціаліст цього структурного підрозділу Оксана Великань представили інформацію щодо електронних сервісів Фонду журналістам телестудії «Місто».
У своїй розповіді про технічні можливості веб-порталу Валерія Куценко наголосила, що спектр послуг цього електронного ресурсу – від отримання інформації з питань пенсійного забезпечення до ознайомлення з даними реєстру застрахованих осіб.
– На сьогоднішній день за допомогою веб-порталу можна здійснювати постійний контроль за даними, які впливатимуть на пенсійні права громадян, – йшлося у виступі.
Глядачі студії «Місто» дізналися також про те, які послуги надаються на Веб-порталі Пенсійного фонду для фізичних та юридичних осіб. Фахівці Фонду наочно продемонстрували процедуру одержання інформації завдяки електронним сервісам.
На даний час веб-порталом електронних послуг Пенсійного фонду України успішно користуються уже понад 35 тисяч мешканців Полтавщини.

background Layer 1