Пропустити навігацію

Найважливіші теми комунікацій висвітлені на прес-конференції

Прес-конференція начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області Володимира Тараторіна була присвячена перерахунку пенсій з 1 грудня 2018 року та популяризації сервісів веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України. Спілкування з журналістами відбулося в ОКІА “Новини Полтавщини” 28 листопада.

DSC 3057 - Найважливіші теми комунікацій висвітлені на прес-конференції
Висвітливши законодавчі основи проведення перерахунку, В.Н. Тараторін зупинився на регіональних особливостях і відзначив, що органи Пенсійного фонду працювали в автоматичному режимі, за єдиною програмою, тому пенсіонерам не потрібно звертатися в пенсійні установи. Статистика проведених перерахунків говорить про те, що підвищення пенсій відбудеться у 90% від загального числа пенсіонерів Полтавщини, або майже у 373 тис. Осіб, середній рівень підвищення пенсій становить близько 24 грн. Керівник галузі запевнив присутніх у тому, що профінансовані соціальні гарантії будуть вчасно і в повному обсязі.
Представникам мас-медіа запропонували стати партнерами Фонду у питанні роз’яснення переваг дистанційного спілкування за допомогою новітніх інформаційних технологій. Йшлося, зокрема, про те, що всі користувачі веб-порталу в режимі он-лайн можуть з мінімальною витратою часу, коштів і сил одержувати інформацію про нараховану заробітну плату та сплачені страхові внески, а також постійно контролювати дані, що впливають на розмір теперішньої або майбутньої пенсії.

background Layer 1