Пропустити навігацію

Ефективна співпраця та партнерські відносини: що допоможе досягти успіхів у наповненні бюджету Фонду

На спільній нараді, яка відбулася 5 грудня в приміщенні Головного управління Державної фіскальної служби у Полтавській області, обговорювалися проблеми наповнення бюджету Пенсійного фонду. Учасниками обговорення стали керівники регіональних установ, які прямо чи опосередковано мають вплив на цей комплексний процес, а також начальники територіальних управлінь Фонду.

P1180524 1024x683 - Ефективна співпраця та партнерські відносини: що допоможе досягти успіхів у наповненні бюджету Фонду
– У переліку найважливіших питань, на яких сьогодні зосереджується особлива увага – планування дієвих заходів, покликаних забезпечити виконання доведених показників надходжень коштів від сплати єдиного внеску, погашення заборгованості по їх сплаті, по роботі з боржниками, – звернувся до присутніх начальник Головного управління Фонду Володимир Тараторін.
Стратегічним для Пенсійного фонду залишається завдання щодо детінізації заробітних плат як одного з основних резервів поповнення бюджету і зони спрямування зусиль органів Пенсійного фонду, фіскальної служби і Держпраці. За даними органів Держпраці у Полтавській області, які нарівні з роз’яснювальною роботою здійснюють інспекційні відвідування підприємств, протягом 10 місяців п.р. на Полтавщині легалізовано понад 32 тис. робочих місць. У рамках співпраці наразі виникла потреба у єдиному алгоритмі підрахунку всіма службами легалізованих працівників.
Виконання органами Фонду області планових завдань по надходженню власних коштів, а також позитивні досягнення у співпраці з фіскальними службами, які за 11 місяців п.р. констатують 103% надходжень єдиного соціального внеску, на думку учасників наради, є надійним підґрунтям досягнення успішних результатів по наповненню пенсійного бюджету.

background Layer 1