Пропустити навігацію

Забезпечити надходження коштів у повному обсязі – найголовніше завдання сьогодення

Конструктивна співпраця органів Пенсійного фонду і фіскальних органів зумовила чергове обговорення спільних проблем щодо акумуляції єдиного соціального внеску, яке відбулося 11 грудня.
Керівники зазначених служб, консолідуючи зусилля і розробляючи нові форми і методи роботи, намітили кроки по надходженню понад 859 млн. грн. від роботодавців Полтавщини в останньому місяці року.

P1180533 1024x683 - Забезпечити надходження коштів у повному обсязі – найголовніше завдання сьогодення
У ході діалогу начальник Головного управління Володимир Тараторін підкреслив, що за розрахунками працівників пенсійної галузі, які зроблені на підставі темпів надходжень і зростання фонду оплати праці, орієнтовна сума єдиного внеску в грудні досягне 655 млн. грн.
– Є у нас і додатковий резерв, досягнутий наполегливими спільними зусиллями, – це перевиконання планових показників протягом 11 місяців нинішнього року, – наголосив начальник Головного управління Фонду.
У числі першочергових заходів, які спланували учасники наради, стала індивідуальна роз’яснювальна робота з платниками внесків, а також розгляд проблемного питання на нараді у голови Полтавської облдержадміністрації, який відбудеться 17 грудня.
Керівники фіскальної служби і Пенсійного фонду сподіваються на безпосередній вплив на голів райдержадміністрацій і міськвиконкомів з боку голови облдержадміністрації. Доручення, надані за результатами наради, повинні стати каталізатором процесу поповнення бюджетів усіх рівнів, у тому числі, й пенсійного.

background Layer 1