Пропустити навігацію

Роширення переліку послуг Пенсійного фонду постійно триває

Нові технології обслуговування громадян дозволили значно розширити коло дистанційних послуг, які надаються на веб-порталі Пенсійного фонду України. Зокрема, подання заяв на призначення і перерахунок пенсії, скарг, контроль за станом розгляду звернень до органів Фонду, активація послуг, отримання онлайн-довідок. Роширення переліку послуг постійно триває.
Нещодавно на Полтавщині запроваджені нові онлайн-сервіси Фонду, які дозволяють отримувати послуги смс-інформування а також онлайн-довідки через особистий кабінет на веб-порталі електронних послуг.
Через смс-інформування Пенсійний фонд сповіщає пенсіонерів про призначення чи перерахунок пенсії, а застрахованих осіб — про сплату роботодавцем єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та тривалість страхового стажу.
Електронні довідки з підтвердженим QR-кодом можуть використовуватися при оформленні субсидій, документів у центрах надання адміністративних послуг, для пред’явлення в банківських установах, органах фіскальної служби, виконавчої служби, територіальних органах міграційної служби тощо.

 

Запровадження нових онлайн сервісів від Пенсійного фонду України

 

Інструкція з отримання довідок з QR-кодом від Пенсійного фонду України

 

Інструкція з налаштування сервісу sms-інформування

background Layer 1