Пропустити навігацію

Триває робота з боржниками

20190110 1 1024x768 - Триває робота з боржниками

«Основна увага в роботі органів Пенсійного фонду зосереджена на ліквідації заборгованості економічно активних підприємств, яку вдалося погасити на 1,1 млн. грн. протягом минулого року,» – наголосила заступник начальника Головного управління Оксана Мисик під час засідання обласної робочої координаційної групи з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.
Засідання під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Олега Пругла відбулося 10 січня. На ньому керівники дев’яти підприємств-боржників представили перспективи погашення заборгованості з платежів до бюджету Фонду та виконання свого головного соціального обов’язку – зарахування страхового стажу найманим працівникам.
О.І. Мисик у своєму виступі зауважила також, що заборгованість по платежах, які продовжують адмініструвати органи Пенсійного фонду, складає близько 169 млн. грн., причому майже 92% цієї суми заборгували підприємства-банкрути.
За результатами наради один з боржників – представник будівельного управління – констатував, що підприємством реалізовано майно, і це дає можливість погасити 530 тис. грн.. заборгованості до Пенсійного фонду.

background Layer 1