Пропустити навігацію

«Ми поруч!»

Актуальні питання інтеграції та соціального захисту внутрішньо переміщених осіб обговорили 30 липня під час засідання «круглого столу», який відбувся в приміщенні Полтавської облдержадміністрації. Участь у засіданні взяла начальник управління пенсійного забезпечення Головного управління Ірина Товстоножко.
За підтримки зарубіжних організацій та партнерів на Полтавщині передбачається створення на регіональному телебаченні циклу програм «Ми поруч», адресованих внутрішньо переміщеним особам. Йдеться і про обов’язкову соціальну складову цих програм – новини законодавства щодо соціального захисту та пенсійного забезпечення людей зазначеної категорії.
– Важливим напрямком у захисті та відновленні соціальних прав людей є інформаційна складова, – зауважила Ірина Товстоножко і коротко окреслила своє бачення щодо змісту та періодичності участі працівників Фонду в телепрограмах. Вона наголосила, що за останніми статистичними даними, на обліку в органах Пенсійного фонду області перебувають понад 10 тис. внутрішньо переміщених осіб, з яких 8 533 одержують пенсійні виплати по мірі верифікації. Обслуговування цих громадян є пріоритетним для працівників пенсійних установ.

 

P1170967 1024x682 - «Ми поруч!»

background Layer 1