Пропустити навігацію

Підсумки роботи пенсійної галузі Полтавщини обговорили на колегії

Голова правління Пенсійного фонду України Євгеній Капінус, який 6 лютого взяв участь у засіданні колегії при начальнику головного управління Фонду в Полтавській області, перш за все наголосив на необхідності ефективного проведення першого в історії України автоматичного масового перерахунку і підвищення пенсій всім категоріям пенсіонерів з 1 березня 2019 року.

 

4 poltava 1 768x576 - Підсумки роботи пенсійної галузі Полтавщини обговорили на колегії
Присутніх у залі, в числі яких були голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко, голови регіональних організацій профспілок і роботодавців, керівники партнерських Фонду служб – фіскальної, юстиції та держпраці, – Євгеній Капінус закликав до конструктивної співпраці та всебічної підтримки пенсійних установ, які в непростих умовах сьогодення повністю виконують свої соціальні зобов’язання перед літніми людьми.

 

3 Poltava 1024x768 - Підсумки роботи пенсійної галузі Полтавщини обговорили на колегії

 

Представляючи учасникам засідання результати роботи пенсійної галузі Полтавщини протягом минулого року, начальник Головного управління Фонду Володимир Тараторін як позитив відзначив, що завдяки спільним зусиллям усіх причетних органів – і владних, і контролюючих, і безпосередньо органів Фонду – за рік до пенсійного бюджету області вдалося акумулювати майже 5,8 млрд. грн. і виконати на 108,5% план з надходження коштів, адміністрування яких здійснюють органи Фонду. Саме цей результат визначив місце Полтавщини у п’ятірці регіонів, які мають найкращі показники по забезпеченню фінансового підґрунтя для подальшого збільшення пенсійних виплат.

 

2 poltava 768x576 - Підсумки роботи пенсійної галузі Полтавщини обговорили на колегії
– Попереду на органи Пенсійного фонду області чекає подальша робота щодо організації наближення пенсійних послуг до людей і упровадження єдиних стандартів обслуговування громадян фахівцями пенсійної служби, – наголосив Євгеній Капінус.

 

1 poltava - Підсумки роботи пенсійної галузі Полтавщини обговорили на колегії

 

Голова облдержадміністрації та його заступник під час своїх виступів висловили свою однозначну підтримку ініціативи уряду щодо передачі функцій адміністрування єдиного соціального внеску органам Пенсійного фонду, які уже мали змогу продемонструвати високу ефективність роботи по його акумуляції.

background Layer 1