Пропустити навігацію

Фахівці Фонду взяли участь у нараді за участю Віце-Прем’єр-Міністра України

DSC 9200 1024x630 - Фахівці Фонду взяли участь у нараді за участю Віце-Прем’єр-Міністра України

Керівний склад Головного управління взяв участь у розширеній селекторній нараді, яка відбулася в обласній державній адміністрації під керівництвом Віце-Прем’єр-Міністра України Павла Розенка та заступника голови облдержадміністрації Олега Пругла. Нарада об’єднала декілька соціальних служб, а також представників банківських, поштових установ та організацій, які надають населенню комунальні послуги.

P1180727 1024x683 - Фахівці Фонду взяли участь у нараді за участю Віце-Прем’єр-Міністра України
Обговорення було присвячене питанню монетизації житлових субсидій та осучасненню пенсій у рамках проведення пенсійної реформи. Зокрема, Павло Розенко закликав всіх працівників соціальної сфери пояснювати людям, що реформи, які наразі реалізуються у державі, є не одноразовими акціями перед виборами, а відбуваються послідовно і мають системний характер.

P1180713 1024x683 - Фахівці Фонду взяли участь у нараді за участю Віце-Прем’єр-Міністра України
Перший заступник начальника Головного управління Володимир Носенко представив присутнім результати проведення на Полтавщині перерахунку пенсій з 1 березня і звернувся до керівників органів виконавчої влади на місцях з проханням щодо максимальної популяризації інформації про особливості осучаснення пенсій та виплати разової грошової допомоги.

background Layer 1