Пропустити навігацію

Кременчуцьке об’єднане управління Пенсійного фонду дієво співпрацює з місцевою громадою

DSCN4309 1024x768 - Кременчуцьке об’єднане управління Пенсійного фонду дієво співпрацює з місцевою громадою

У Крюківському районі м.Кременчука, що на Полтавщині, 22 лютого відбувся День Пенсійного фонду. Начальник місцевого об’єднаного управління Роман Ареп’єв перш за все розповів мешканцям району і членам Крюківської районної організації ветеранів про співпрацю з органами місцевого самоврядування.

«Саме у рамках співпраці виникла ідея щодо створення Програми покращення умов обслуговування отримувачів послуг Пенсійного фонду України міста Кременчука», – зауважив начальник управління. Він додав, що Програма була розроблена за участі фахівців Кременчуцького об’єднаного управління Пенсійного фонду і  відповідних структурних підрозділів виконкому Кременчуцької міської ради. У жовтні минулого року депутати міськради підтримали ініціативу і проголосували за виділення з міського бюджету коштів на оснащення матеріально-технічної бази віддалених робочих місць фахівців Фонду.

У числі іншого присутніх ознайомили зі змінами в пенсійному законодавстві, які відбулися з 1 січня нинішнього року, а також не оминули можливості розповісти про сучасні інформаційні технології, які впроваджуються в роботі органів Пенсійного фонду України для покращення обслуговування громадян.

 

23/02/2018

background Layer 1