Пропустити навігацію

Перерахунки пенсій – це не лише автоматизована робота фахівців Фонду

З метою виконання доручень, даних Головою правління Пенсійного фонду України, перший заступник начальника Головного управління Володимир Носенко 30 листопада провів селекторну нараду з начальниками територіальних управлінь Фонду.

P1180511 1024x683 - Перерахунки пенсій – це не лише автоматизована робота фахівців Фонду
Метою спілкування в ефірі стало визначення алгоритму подальших дій по опрацюванню кандидатів на індивідуально-масовий перерахунок пенсій з 1 грудня п.р.. Це пенсійні справи, які з різних причин не можуть бути опрацьовані в автоматичному режимі, як переважна більшість, тому потребують кропіткої особистої роботи пенсійників.
Після повного аналізу ситуації щодо проведення органами Фонду області зазначених перерахунків та суб’єктивних і об’єктивних факторів, які позначилися на результатах, Володимир Носенко висловив зауваження керівникам та вислухав їх пропозиції. Він повідомив, що в Головному управлінні розроблений графік опрацювання кандидатів на індивідуально-масовий перерахунок, і керівництво Головного управління буде здійснювати щоденний моніторинг його додержання. Досягнення позитивних результатів очікується протягом тижня – не пізніше 6 грудня п.р.

background Layer 1