Пропустити навігацію

Рішення колегії від 12 лютого 2019 року

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД УКРАЇНИ

КОЛЕГІЯ ПРИ НАЧАЛЬНИКУ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

12 лютого 2019 року                                                                  м. Рівне                                                          № 1-1

Про бюджет головного управління

Пенсійного фонду України

в Рівненській області на 2019 рік

Обговоривши проект бюджету головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області на 2019 рік, колегія при начальнику головного управління відмічає, що головним управлінням Фонду в області на виконання Порядку розроблення, затвердження та виконання бюджету Пенсійного фонду України, затвердженого постановою правління Пенсійного фонду України від 31 серпня 2009 року № 21-2 (у редакції постанови правління Пенсійного фонду України від 19 травня 2014 року № 8-1), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 05 червня 2014 року за № 590/25367 вжито заходів для забезпечення належного складання проекту бюджету на 2019 рік з дотриманням доведених Граничних обсягів показників бюджету головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області.

Належним чином опрацьовано плани доходів і видатків об’єднаних управлінь Фонду області на 2019 рік, підготовлено проект бюджету головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області з помісячним розписом доходів і видатків бюджету та помісячним розписом власних надходжень в розрізі джерел.

Враховуючи вищезазначене, колегія при начальнику головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області

ВИРІШИЛА:

  1. Схвалити проект бюджету головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області на 2019 рік та надіслати його Пенсійному фонду України на затвердження.

  2. Контроль за виконанням рішення залишаю за собою.

 

Начальник головного управління,

голова колегії                                                                                              В. ПЕТНЯК

 

background Layer 1