Пропустити навігацію

Підсумки роботи за 9 місяців 2019 року

DSCN0025 300x225 - Підсумки роботи за 9 місяців 2019 рокуПро підсумки роботи за 9 місяців 2019 року щодо виконання бюджету, своєчасної виплати пенсій та грошової допомоги та завдань, покладених на головне управління Пенсійного фонду України в Рівненській області йшлося на розширеному засіданні колегії при начальнику головного управління за участю керівників структурних підрозділів Фонду 29 жовтня 2019 року.

        Доповідачі зосередили увагу на виконанні планових показників наповнення бюджету Пенсійного фонду України, проведенні перерахунків пенсій, впровадженні єдиних стандартів і сучасних технологій обслуговування громадян, роботі внутрішнього аудиту та виконанні вимог антикорупційного законодавства.

Колегія відмітила, що протягом звітного періоду головне управління забезпечило своєчасне і в повному обсязі фінансування виплат пенсій і грошової допомоги з урахуванням підвищень 294 тис. пенсіонерів Рівненщини, на що спрямовано 6 964,7 млн гривень, що на 1187,1 млн гривень або 20,5 відсотка більше, ніж у відповідному періоді 2018 року.  Середній розмір пенсії станом на 01.10.2019 становить 2445,1 гривні.

Виконання завдань з надходження страхових внесків, адміністрування яких проводить головне управління Пенсійного фонду України в області становить 115,5 відсотка або +15,8 млн гривень до запланованих.

На стаціонарному прийомі надано 184,5 тис. послуг, на віддалених робочих місцях – 0,9 тис. послуг, забезпечено розгляд та надання відповідей на 12,6 тис. звернень громадян.

Начальник головного управління Фонду в області Василь Петняк,  підсумовуючи напрацювання 9 місяців цього року та окреслюючи напрямки подальшої роботи, наголосив, що перед пенсійниками стоїть багато  завдань: «Головні з них – це своєчасне призначення/перерахунок та робота з обслуговування громадян, яка спрямована на підвищення якості виконання завдань, визначених Стратегією модернізації та розвитку Пенсійного фонду України до 2020 року».

Керівник головного управління окремо зупинився на заходах, спрямованих  на  наповнення бюджету  Пенсійного фонду України, звернув увагу на необхідність посилення контролю за погашенням заборгованості.

background Layer 1