Пропустити навігацію

Зустріч у трудовому колективі Рівненського автотранспортного коледжу Національного університету водного господарства та природокористування.

1 - Зустріч у трудовому колективі Рівненського автотранспортного коледжу Національного університету водного господарства та природокористування.

09 січня 2020 року начальник відділу контролю за додержанням законодавства з питань пенсійного забезпечення управління застосування пенсійного законодавства головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області Віра Цюрняк провела зустріч у трудовому колективі Рівненського автотранспортного коледжу Національного університету водного господарства та природокористування, під час якої розповіла про особливості пенсійного забезпечення педагогічних працівників. Учасників зустрічі цікавили питання порядку призначення та проведення перерахунку пенсій педагогічним працівникам, зарахування страхового стажу, умови набуття страхового стажу в добровільному порядку, перелік документів для оформлення пенсії за віком та можливості виходу на пенсію за вислугою років

IMG 20200109 100214 - Зустріч у трудовому колективі Рівненського автотранспортного коледжу Національного університету водного господарства та природокористування.

Віра Сергіївна ознайомила трудовий колектив з впровадженням нової послуги – призначеня пенсії в “один дотикчерез вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України, що є однією зі складових частин системи надання послуг у сфері пенсійного забезпечення в електронній формі (“Е-Пенсія”), порядку реєстрації на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України та користування даним порталом. По завершенню зустрічі всі присутні отримали відповіді з різноманітних питань, які стосуються діяльності головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області. У заході взяли участь 38 осіб. Фахівець також надала індивідуальні консультації з питань пенсійного забезпечення 5 особам.

background Layer 1