Пропустити навігацію

УРОК ДЛЯ УЧНІВ ТА ВЧИТЕЛІВ КОНОТОПСЬКОЇ ШКОЛИ

20191016 e1571227987255 - УРОК ДЛЯ УЧНІВ ТА ВЧИТЕЛІВ КОНОТОПСЬКОЇ ШКОЛИУ рамках соціального проекту #Вірю в майбутнє України! фахівці Конотопського сервісного центру Фонду Сумщини провели школярам Конотопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 імені Г.Гуляницького цікавий урок, присвячений правовій обізнаності молодого покоління як майбутніх свідомих і відповідальних страхувальників. Урок проведено у креативній формі на доступній даному віку мові. В рамках заходу у нагоді стала можливість переглянути мультиплікаційні відеоролики про легальну працю та про сучасні електронні послуги.
Для представників керівного та педагогічного складу закладу фахівцями Фонду області презентовано новітні послуги Пенсійного фонду, а саме: нова модель звернення громадян за призначенням/перерахунком пенсій, мобільний додаток «Пенсійний фонд» та запропоновано зареєструватися та вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду задля зручного та оперативного отримання актуальної інформації про набутий страховий стаж, довідок ОК-5 та ОК-7, запису на прийом до фахівців Фонду тощо.
По завершенню заходу працівники шкільного закладу та школярі подякували фахівцям Конотопського сервісного центру Фонду Сумщини за цікавий та корисний урок та надану можливість скористатись сучасними онлайн-сервісами Пенсійного фонду.

background Layer 1