Пропустити навігацію

ДОПОМОГОМОБІЛЬ ВІДВІДАВ ВЕЛИКОПИСАРІВСЬКИЙ, РОМЕНСЬКИЙ ТА КОНОТОПСЬКИЙ РАЙОНИ

20191010 e1571228319568 - ДОПОМОГОМОБІЛЬ ВІДВІДАВ ВЕЛИКОПИСАРІВСЬКИЙ, РОМЕНСЬКИЙ ТА КОНОТОПСЬКИЙ РАЙОНИВ черговий раз Пенсійний допомогомобіль вирушив до найвіддаленіших населених пунктів Сумської області. Цього разу оцінити переваги надання допомоги за місцем мешкання мали можливість жителі с. Ямне та Вільне Великописарівського району, с. Сміле Роменського району та с. Малий Самбір Конотопського району. На прийом у пересувний пункт обслуговування до начальника управління обслуговування громадян головного управління Фонду Сумщини Валентини МАЙКОВСЬКОЇ звернулись громадяни з питаннями попередньої правової оцінки документів для призначення/перерахунку пенсії за наявними документами про стаж, порядку виплати згідно рішення суду підвищення до пенсії дітям війни, доцільності та порядку переходу на інший вид пенсії, про періоди страхового стажу та заробітної плати, які враховуються при розрахунку пенсії, та інші.
В ході спілкування фахівець Фонду області поінформувала присутніх про переваги нових послуг Пенсійного фонду – оформлення пенсії в «один дотик» та мобільного додатку «Пенсійний фонд» у смартфоні.
Мешканців, які побажали оперативно дізнаватись про зміни у своїй пенсійній справі або здійснювати контроль за сплатою страхових внесків роботодавцем, підключено до SMS-інформування від Пенсійного фонду.
Завдяки відвідуванню Пенсійного допомогомобіля літні люди та особи з обмеженими можливостями, які мешкають у віддалених селах, отримали адресну допомогу у вирішенні своїх питань безпосередньо за місцем мешкання.
Загалом під час виїзду допомогомобіля у жовтні цього року за допомогою звернулось 63 особи, яким було надано 144 послуги.

background Layer 1