Пропустити навігацію

ПЕНСІЙНІ НОВАЦІЇ ДЛЯ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

«Нове в пенсійному забезпеченні» – така тема семінару для голів і головних бухгалтерів місцевих рад і ОТГ, що відбувся сьогодні у рамках Загальнодержавної програми підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Спікер семінару – заступник начальника управління обслуговування громадян Фонду області Альона ЗАСТАВЕНКО – розповіла про останні зміни в пенсійному законодавстві. Слухачі дізналися про сучасні онлайн-сервіси Пенсійного фонду, які дають змогу роботодавцям, застрахованим особам і пенсіонерам постійно бути в курсі новацій пенсійного законодавства, контролювати дані своїх працівників і особисті дані, замовляти і отримувати довідки.

Приємною несподіванкою для учасників семінару стала інформація про нову послугу Пенсійного фонду – подання документів на призначення і перерахунок пенсії дистанційно через вебпортал.

Альона ЗАСТАВЕНКО звернула увагу слухачів на важливість офіційного працевлаштування, а також необхідність набуття страхового стажу для призначення пенсії.

За викладеною тематикою учасники семінару отримали інформаційні матеріали.

Seminar 1 - ПЕНСІЙНІ НОВАЦІЇ ДЛЯ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯSeminar 3 - ПЕНСІЙНІ НОВАЦІЇ ДЛЯ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

 

background Layer 1