Пропустити навігацію

НАША МОВА КАЛИНОВА

Цьогоріч пенсійники традиційно долучилися до Всеукраїнської акції – диктанту національної єдності, приуроченої до Дня української писемності та мови. Радіодиктант прозвучав в ефірі Українського радіо. Текст диктанту читав відомий мовознавець Олександр АВРАМЕНКО.

На відміну від минулих років, перевірити правильність написання диктанту цього року можна було за 15 хвилин після прочитання – на сайтах UA: «Українське радіо» та UA: «Cуспільне мовлення». Одразу після завершення диктанту із символічною назвою «Від бересту до “цифри”» охочі могли взяти участь у конкурсі на найкращу роботу, надіславши написані диктанти на електронну адресу Українського радіо.

Всеукраїнський диктант національної єдності – це не лише можливість перевірити свої знання української та підвищити мовний рівень. Підтримуючи цю акцію, її учасники виявляють прагнення до єдності, патріотизм, любов та шану до рідної мови.

Dyktant 1 - НАША МОВА КАЛИНОВА Dyktant 2 - НАША МОВА КАЛИНОВА Dyktant 3 - НАША МОВА КАЛИНОВА Dyktant 4 - НАША МОВА КАЛИНОВА Dyktant 5 - НАША МОВА КАЛИНОВА Dyktant 6 - НАША МОВА КАЛИНОВА Dyktant 7 - НАША МОВА КАЛИНОВА

background Layer 1