Пропустити навігацію

ПЕНСІЙНИКИ ПРАЦЮЮТЬ З БОРЖНИКАМИ

У Сумській обласній державній адміністрації відбулося засідання робочої групи обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Інформуючи про ситуацію із заборгованістю по платежах до Пенсійного фонду, начальник відділу поповнення бюджету Фонду Сумщини Світлана ДЕРЕЧЕЙ наголосила, що у разі несплати боржниками єдиного соціального внеску, їх працівникам не буде зарахований страховий стаж, а це у майбутньому може негативно позначитися на розмірі їхніх пенсій. «Підприємства-боржники повинні включити до фінансових планів кошти на погашення заборгованості», − зауважила Світлана ДЕРЕЧЕЙ.

Вона звернулась також до голів райдержадміністрацій. «Прошу забезпечити розгляд на засіданнях робочих комісій питання погашення заборгованості до Пенсійного фонду та сплати поточних зобов’язань з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах», − зазначила фахівець Фонду Сумщини.

Derechej - ПЕНСІЙНИКИ ПРАЦЮЮТЬ З БОРЖНИКАМИ

background Layer 1